Resultaten voor spoed tandarts den haag

spoed tandarts den haag
 
Tandartspraktijk Blok.
Spoed eisende hulp: 070 32 53 935. Over Tandartspraktijk Blok. Wij zijn een allround tandartspraktijk met twee praktiserend tandartsen. Wij willen graag transparant zijn Zorg op maat leveren De prijs-kwaliteit verhouding bewaken Vernieuwend werken. Wij zijn een echte preventiepraktijk. Voorkomen van problemen, met name tandvleesproblemen, staat bij ons hoog in het vaandel. Ook hebben wij een uitgebreid jeugdprogramma om gaatjes te voorkomen en kinderen spelenderwijs met de tandarts kennis te laten maken. Neem direct contact op 070 32 53 935. 070 32 53 935 info@tandartspraktijkblok.nl Tandarts praktijk Blok Ouverturestraat 12, 2553 VP, Den Haag Onze praktijk is op maandag geopend van 08.00 tot 19.00 uur dinsdag t/m donderdag van 0800: tot 1700: uur en op vrijdag van 0800: tot 1200.:
Spoed tandarts, direct contact Tandarts.nl.
Deze kringen werken vaak met een spoed telefoonnummer of een website. Hieronder geven wij per provincie of regio de spoed telefoonnummers en websites van de kringen. Zo hoeft u niet lang met onnodige pijn rond te lopen. Spoed tandarts per provincie / regio. Den Haag regio.
Welkom bij Tandartspraktijk Haarlemmermeer uw tandarts in Hoofddorp en Nieuw-Vennep Tandartsenpraktijk Haarlemmermeer.
In onze moderne praktijk in Hoofddorp en Nieuw-Vennep werken tien tandartsen, twee endodontologen, een implantoloog, vier mondhygiënisten en een tandtechnicus. Elk patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, en kan ook binnen onze praktijk gebruik maken van interne verwijzing zoals implantologie, chirurgisch verwijderen van de verstandskiezen, kindertandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandeling, cosmetische tandheelkunde, facings, parodontologie, kronen en bruggen, prothetiek, prothesen op implantaten, bleken.
Spoed tandarts Den Haag Tandartspraktijk Zuiderpark.
Help ons door een recensie te schrijven. Spoed tandarts in Den Haag. Heeft u met spoed een tandarts in Den Haag nodig? Bel dan onze spoed tandarts: 070 345 7841. Bij ons kunt u elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur direct terecht voor spoedgevallen.
Tandartspraktijk TRANSVAAL Den Haag.
Welkom op de website van Tandartspraktijk Transvaal Den Haag. Uw gebit heeft meer invloed op uw algehele gezondheid dan u denkt! Daarom is een regulier bezoek aan de tandarts dan ook erg belangrijk. Wij nemen graag de tijd voor u.
Tandarts Burger Leidschendam.
De tandarts biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Wanneer kunt u bij mij terecht en voor welke behandelingen. Mijn website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen. Contactgegevens en spoedgevallen. Mijn adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Helaas kan mijn praktijk geen nieuwe patiënten aannemen. Op www.allesoverhetgebit.nl kunt u een praktijk in de regio zoeken die wel patiënten aanneemt. Graag vraag ik u. U de patiëntenenquête in te vullen voor de praktijk. Deze kunt U starten door op het blauwe blokje onderaan de Home pagina te klikken op: Beoordeel ons. We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English / Parlons Français. Vrijdag, savonds en het weekeinde kunt U zich wenden tot de Spoedgevallendienst voor Den Haag en omstreken, 070-3110305.
Tandartspraktijk Multi Dental Den Haag.
Alleen voor spoed en buiten kantooruren. Op zaterdag en in de avonduren. Den Haag / Scheveningen haven. 070 361 41 91. Grotere kaart weergeven. Waardeer onze services. Wij stellen het op prijs als u uw ervaring met MultiDental deelt op Independer of Zorgkaart Nederland.
Spoed Tandarts Netwerk Tandarts noodgeval? Bel Spoed Tandarts Amsterdam.
Hieronder de spoedtandartsen in ons netwerk.: Onze tandarts spoeddienst in Utrecht.: Spoed Tandarts Utrecht. Onze tandarts spoeddienst in Rotterdam.: Spoed Tandarts Rotterdam. Onze tandarts spoeddienst in Den Haag.: Spoed Tandarts Den Haag. Onze tandarts spoeddienst in Amsterdam.: Spoed Tandarts Amsterdam Oost.
Spoedgevallendienst Tandartspraktijk te Den Haag.
Een tandheelkundige Kliniek met hechte vertrouwensband en transparantie. Voor tandheelkundige hulp en pijnklachten buiten de reguliere praktijkuren bestaat er in Den Haag en omstreken een spoedgevallendienst waaraan alle tandartsen in Den Haag en omstreken deelnemen. Deze spoedgevallendienst functioneert s avonds en in het weekend, en op de algemeen erkende feestdagen. De spoedgevallendienst is bedoeld voor hulpverlening bij echte noodgevallen, zoals een ongeval of een nabloeding. Ook bij ernstige pijnklachten kunt u een beroep op de spoedgevallendienst doen. De spoedgevallendienst is op werkdagen na 16.00 uur en tot de volgende werkdag 0800: en in het weekend telefonisch bereikbaar op telefoon nummer: 070 311 0305. U krijgt dan te horen wie de dienstdoende tandarts is. Meestal houdt de dienstdoende tandarts een spreekuur en wordt u verzocht zich dan te melden. Houdt u er rekening mee dat de spoed of weekendbehandeling contant dient te worden voldaan.
Acute tandartsen service in avonduren en weekenden in HMC Westeinde HMC.
Tussen 17-23 uur ma t/m vr en 14-23 uur weekenden zijn er altijd een tandarts en tandartsassistente aanwezig. De TSH valt onder de Haagse Tandheelkundige Vereniging van de regio Den Haag. De nieuwe service is een samenwerking tussen de TSH en HMC.
Independer.

Contacteer ons