Zoeken naar tarieven tandarts

tarieven tandarts
 
Tarieven van de tandarts.
18 is dus de verstandskies rechtsboven. De tarieven die een tandarts mag rekenen voor een behandeling zijn door. de overheid vastgelegd. De tarieven voor materialen die bij de behandeling worden gebruikt, liggen echter niet vast en worden apart op de rekening vermeld.
Kosten tandarts Tandartspraktijk Schmidt Crans Tandarts Schmidt Crans.
Schmidt Crans is dé tandarts van Zoetermeer. U vindt ons in de wijk Seghwaert, nabij het tramstation Zoetermeer Palenstein. Wij zijn gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde en angstbehandelingen. Onze tandarts Schmidt Crans onderscheidt zich door het gebruik van composiet facings: betaalbaar en in één behandeling een stralend witte lach.
Tarieven.
Hierdoor mogen wij zelf onze tarieven bepalen. U krijgt nog steeds hetzelfde bedrag terugbetaald door het ziekenfonds als bij een geconventioneerde tandarts, maar het bedrag dat u niet terugbetaald krijgt, zal hoger liggen. De redenen voor deze weigering zijn onder andere.:
Tandarts tarief.
Iedere Nederlandse tandarts is verplicht hetzelfde tarief in rekening te brengen. Ook indien u bij pijn en spoed de tandarts raadpleegt, worden deze tarieven in rekening gebracht. In de avond en weekenddienst wordt er boven op het normale tarief een toeslag in rekening gebracht.
Rekeningen, declaraties en tarieven Tandartspraktijk van Maerlantpark De tandarts voor u!
Rekeningen, declaraties en tarieven. Tandarts van Maerlantpark / Patiënten / Rekeningen, declaraties en tarieven. Rekeningen, declaraties en tarieven. Rekeningen en declaraties. Bent u verzekerd voor de tandarts? Heeft uw verzekering een contract met ons als zorgverlener? Uw Factuur wordt door Infomedic gedeclareerd bij uw verzekering.
Tandarts Brand Tarieven.
Welkom op de website van tandartspraktijk Brand. Voor alle tandartsen in Nederland gelden tarieven, vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor 2016 gelden de volgende tarieven: periodieke controle. 1185, per 5 minuten. voor alle andere tarieven kunt u het tarievenboekje raadplegen: Tarieven.
Tarieven Radboudumc.
studenten in opleiding tot tandarts of mondhygiënist. print pagina deel pagina. Waarom naar het Radboudumc? Kiest u voor behandeling in onze praktijk, dan kunt u rekenen op.: De nieuwste technieken: Wij zijn onderdeel van een academisch ziekenhuis en doen voortdurend wetenschappelijk onderzoek.
Nota en tarieven Van Asperen.
In Nederland moeten tandartsen zich houden aan de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit NZa worden vastgesteld. Deze tarieven zijn wettelijk en gelden voor elke tandarts. Dit biedt de patiënt duidelijkheid: Een behandeling is bij de ene tandarts niet duurder of goedkoper dan bij een andere tandarts.
Tandartstarieven tarieven tandarts Tandartspraktijk Smile mondzorg.
Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven voor iedere tandarts gelijk en bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit betekent dat je altijd eenzelfde vergoeding betaalt voor jouw behandeling. Kwaliteit daarentegen is per tandarts een ander verhaal. Met trots mogen wij mededelen ISO gecertificeerd te zijn.
Tandarts kosten De Gebitskliniek.
Dit gebeurt wanneer tijdens de behandeling zaken anders uitpakken dan vooraf ingeschat. De tandarts beoordeelt tijdens de behandeling welke behandeling het beste voor u is. Het kan zijn dat er meer verdoving noodzakelijk is dan ingeschat, waardoor de kosten hoger worden.
Tarieven Tandartsenpraktijk Wellens Wuyts.
Deze tarieven zijn gebaseerd op een studie van professor De Lembre van de Universiteit Gent. Specifiek dienen wij onder meer met volgende zaken rekening te houden.: De moderne materialen en hedendaagse technologieën de wij gebruiken zijn duurder dan de basis die het ziekenfonds voorziet. Wij nemen graag onze tijd voor elke patiënt om tot een kwalitatief hoogstaand resultaat te komen. Bovendien gebruiken wij ook deze tijd om aan een vertrouwensrelatie met onze patiënten te werken. Wij houden onze kennis op peil door zeer regelmaig bijscholingen te volgen en vakliteratuur te lezen. Wij zijn dan ook beiden geaccrediteerd. Wij trachten alle behandelingen in zo veel mogelijk comfort te laten doorgaan. Al deze factoren rechtvaardigen een hogere kostprijs dan deze die de ziekenfondsen voorstellen. U zal steeds hetzelfde bedrag terugbetaald krijgen door het ziekenfonds als bij een geconventioneerde tandarts.

Contacteer ons