Resultaten voor tarieven tandarts

tarieven tandarts
 
Tarieven tandarts.
De kosten zijn bij iedere tandarts en mondhygiëniste dus gelijk. Wij adviseren om de website van onze brancheorganisatie te raadplegen voor een prijslijst met de landelijke tarieven voor 2019 en toelichting daarop: www.allesoverhetgebit.nl. Je kunt op deze website ook heel handig vaststellen of je verzekeraar een behandeling deels vergoedt.
Tandarts Brand Tarieven.
Welkom op de website van tandartspraktijk Brand. Voor alle tandartsen in Nederland gelden tarieven, vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Voor 2016 gelden de volgende tarieven: periodieke controle. 1185, per 5 minuten. voor alle andere tarieven kunt u het tarievenboekje raadplegen: Tarieven.
Tandartstarieven tarieven tandarts Tandartspraktijk Smile mondzorg.
Sinds 1 januari 2013 zijn de tarieven voor iedere tandarts gelijk en bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit betekent dat je altijd eenzelfde vergoeding betaalt voor jouw behandeling. Kwaliteit daarentegen is per tandarts een ander verhaal. Met trots mogen wij mededelen ISO gecertificeerd te zijn.
Corilus Connecting Care. Clear Search Input. Close Search Results.
MyCareNet integratie voor opvragen verzekerbaarheid en tarieven eTar. Versturen en ontvangen van eHealthBox berichten rechtstreeks vanuit CareConnect Dentist. Elektronisch voorschrift via Recip-e. Opvragen online medicatieschema van de patiënt. Transparant beheer van uw tijd. Agendabeheer op dag en weekbasis, één of meerdere verstrekkers.
Rekeningen, declaraties en tarieven Tandartspraktijk van Maerlantpark De tandarts voor u!
Rekeningen, declaraties en tarieven. Tandarts van Maerlantpark / Patiënten / Rekeningen, declaraties en tarieven. Rekeningen, declaraties en tarieven. Rekeningen en declaraties. Bent u verzekerd voor de tandarts? Heeft uw verzekering een contract met ons als zorgverlener? Uw Factuur wordt door Infomedic gedeclareerd bij uw verzekering.
Tandzorg Delft Tandartstarieven 2018.
Klik hier om deze melding te verbergen. Toggle navigation Menu Tarieven 2018. Ontmoet ons team. Wie doet wat. Halitose Slechte adem. Kroon op implantaat. Kinderen mee naar de tandarts. Ons Flits programma. Kronen en bruggen. Snurk en kaakproblemen. Bang voor de tandarts.
Tarieven Dr. Chris Hannes, paardentandarts: gebitsverzorging paard.
tot 20 km 40., Prijzen in Euro, inclusief 21% BTW. Per gereden km heen en terug boven de 20 km wordt 050, Euro/km aangerekend. Vanaf 10 paarden is een uurtarief mogelijk. Chris Hannes Grafisch ontwerp: Gimo Web design: Robarov validate HTML CSS 508.
Tandzorg Vlaardingen Tandartstarieven 2018.
Gratis prothese check. Uw tandarts voor het hele gezin. Gratis prothese check. Alle mondzorg onder één dak. Ook op donderdagavond open. Kijkje in de praktijk. Tandzorg Vlaardingen 84, 10 / 45 reviews. Plan een afspraak in! Home Tarieven Tarieven 2018.
De Mondhygienist en Tandarts van Zaanstad Tarieven.
075 202 45 96. Standaard tarieven van Dé Mondhygiënist en Tandarts Zaanstad. Hoewel de patiënt voor een bezoek aan de mondhygiënist geen verwijzing nodig heeft, blijft het natuurlijk mogelijk dat de tandarts of orthodontist het advies geeft een mondhygiënist te bezoeken.
Jouw Tandarts Leeuwarden Tarieven en betalen.
Tarieven en betalen. De landelijke tarieven voor 2018 kunt u vinden op www.tandarts.nl. De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Onze rekening wordt verstuurd door Famed, een factoring maatschappij die notaverkeer verzorgt voor artsen en tandartsen tenzij u daartegen bezwaar hebt gemaakt.
Tandheelkundige zorg declareren Uw declaraties Zilveren Kruis.
Vanaf 1 januari 2018 kunt u als tandarts of instelling alleen de volgende tarieven gebruiken voor de declaraties. Deze tarieven zijn vastgesteld door de NZa.: Tijdtarief tandheelkundige hulp aan patiënten die behandeld worden in de Wlz-instelling: 1259, per 5 minuten.

Contacteer ons