Zoeken naar tandarts amsterdam zuid

tandarts amsterdam zuid
 
tandarts tandartspraktijk Amsterdam dental clinic.
Buiten onze openingstijden, in het weekend en op feestdagen kunt u met pijnklachten terecht bij de tandartsspoedpraktijk in het OLVG in Amsterdam Oost: 0900-8602 of de mondzorgpoli in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam nieuw-west: 0207234848. Tel: 0206627259 of 0206764399. Tandheelkundepraktijk Stadhouderskade is een praktijk voor algemene tandheelkunde waar veel aandacht is voor preventie. Dit betekent dat veel van onze patiënten ook regelmatig één van onze mondhygiënisten of preventieassistenten bezoeken met als gevolg dat de tandarts minder vaak bezocht hoeft te worden.
Tandartsenpraktijk Zuid Tandartsenpraktijk Zuid.
Tandartsenpraktijk Zuid is sinds 1993 in het hart van de gezellige en trendy Antwerpse museumbuurt gevestigd. We zijn een all-round praktijk met drie tandartsen en drie assistenten. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde en gespecialiseerde endodontische behandelingen. Vanaf september 2014 hebben we in ons team ook specialist voor kindertandheelkunde.
Tandartsenpraktijk Liem-Michael Amsterdam Zuid, voor het gehele gezin.
Tandartspraktijk Zuidas Amsterdam-Zuid. Wij houden van Amsterdam. Onze familiepraktijk werd door Herman en Zus Liem opgericht in 1965. Ze vestigden hun praktijk aan huis, een woning gelegen aan de Murillostraat 1 in Amsterdam-Zuid. De eerste opvolgers in de familie waren Rob en Fred Liem. Na 40 jaar trouwe dienst werd de praktijk overgedragen aan de dochter van Rob, Yu Lan Michael-Liem. Tandarts Yu Lan is sindsdien de huidige eigenaar van de praktijk.
AT5.
De Tandenpraktijk jouw tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid.
1058 NM Amsterdam. Maandag t/m donderdag.: 8.00 12.30 uur en 13.00 17.00 uur. 8.30 12.30 uur en 13.00 17.00 uur. Tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid. De Tandenpraktijk is een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuid met vanzelfsprekend een gekwalificeerd en kundig team dat samen een heel palet aan tandheelkundige diensten aanbiedt. Maar daarnaast zijn we er vooral om jou een prettige ervaring bij de tandarts te bieden.
Tandartspraktijk Amsterdam de Pijp TTH van Wou.
Uw betaalbare tandarts in De Pijp. Een goede tandarts, prothese technicus en mondhygiëniste waar u zich prettig voelt bij u in de buurt. De gezelligste tandartspraktijk in de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid is TTH van Wou. Onze praktijk in de Pijp.
GrafimediaWereld: Nieuws.
De creatieve sector is zich niet altijd bewust van de mogelijkheden die sign en print te bieden hebben. Sign Print Expo 2019 pakt groots uit om dit onder de aandacht te brengen bij de creatieve sector; grafische vormgevers, art directors.,

Bekijk alle vacatures. Lees de AlexVanGroningen.nl Nieuwsbrief Lees de FM.nl Nieuwsbrief Lees de Controlling.nl Nieuwsbrief Lees de CHRO.nl Nieuwsbrief Get the CHRO.co.za Newsletter Lees de CFO.nl Nieuwsbrief Lees de AccountantWeek.nl Nieuwsbrief Ontvang de wekelijkse Finance.nl Banennieuwsbrief Get the FREE Jobs Special Sluit u aan bij 10.000 MA professionals Join 5000, MA professionals.
Ortho Amsterdam Zuid ARHK.
Aan het Minervaplein in Amsterdam is de nieuwe praktijk van Ortho Amsterdam Zuid gerealiseerd. De praktijk beschikt over acht behandelstoelen en is gerealiseerd in een bestaand pand dat een herbestemming heeft gekregen. Het pand is op de begane grond tot op het casco gestript waardoor een hoogwaardige afbouw mogelijk werd.
Tandarts Muijsers in Amsterdam-Zuid en Purmerend.
Voor al uw vragen kunt u mailen naar praktijk@tandartsmuijsers.nl, of bel ons op 020-6762576 Amsterdam of 0299-438378 Purmerend. We hebben pauze tussen 1200: en 1300. Tandarts Muijsers staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT. Tandarts Muijsers, Vestiging Amsterdam-Zuid. 1076 BM Amsterdam.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Lassus Tandartsen.
Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam, Amsterdam-Oud Zuid en de Stadionbuurt. Ons doel is om cliënten te helpen hun gebit hun hele leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte werkwijze. 7 dagen service. Lassus Tandartsen is 365 dagen per jaar geopend. Dat is altijd handig bij spoed. Daarnaast hebben wij alle specialisaties in huis: mondhygiëne, tanden bleken, implantologie, facings maar ook het plaatsen van klikgebitten, kunstgebitten en beugels. Ma-Do 0800: 2130: Vrijdag 0800: 1730: Zaterdag 0900: 1600: Zondag 0900: 1600.: Lassus Tandartsen Amsterdam. Committed to Health Inspired By Beauty. U bent van harte welkom als nieuwe cliënt. Ons doel is om u te helpen uw gebit een leven lang te behouden. Dit doen we door een combinatie van hoogwaardige tandheelkunde en een mensgerichte aanpak. U ontvangt een persoonlijk behandelplan inclusief een overzichtelijk kostenoverzicht. Heeft u een spoedgeval en heeft u een spoed tandarts in Amsterdam nodig?

Contacteer ons