Op zoek naar tandarts amsterdam zuid?

tandarts amsterdam zuid
 
Tandarts Amsterdam Zuid Tandarts Eva Niermeijer.
Team Tandarts Eva. De praktijk is gevestigd midden in Amsterdam Zuid, aan de Cornelis Krusemanstraat die in het verlengde ligt van de Lairessestraat. In de zomer van 2014 is onze volledig nieuwe praktijk op deze locatie geopend, waarmee u verzekerd bent van de meest moderne apparatuur in een comfortabele omgeving.
R. Gudde en R. van Nederpelt Amsterdam.
Zoekt u een tandarts in Amsterdam Zuid? Wij zijn gevestigd op de hoek Beethovenstraat/Apollolaan. U kunt bij ons terecht met het hele gezin, van jong tot oud.Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in combinatie met een prettig persoonlijk contact.
Tandarts omgeving Amsterdam-Zuid Aemstelgroep Tandartsen Amstelveen.
Tandarts omgeving Amsterdam-Zuid. Zoekt u een tandarts in de omgeving van Amsterdam-Zuid? Bij Aemstelgroep tandartsen kunt u terecht van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 1000: tot 1600: op een van onze twee vestigingen.
Tandartspraktijk Zuid-Oost.
Wie was uw oude tandarts? Mogen we wij uw gegevens daar opvragen? Bedankt voor je inschrijving! 020 705 9637 info@tandartspraktijkzuidoost.nl. Mon 0750: to 2030.: Tue 0750: to 2030.: Wed 0750: to 2030.: Thu 0750: to 2030.: Fri 0750: to 1630.: Sat 0830: to 1600.: 020 705 9637 / 020 690 6031 info@tandartspraktijk-zuidoost.nl Bijlmerdreef 794 Florijn 5b Amsterdam Zuidoost.
AT5.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Lassus Tandartsen.
Adres en e-mail. Orthodontist / tandarts voor orthodontie. Amsterdamse praktijk voor tandheelkunde. Lassus Tandartsen UW TANDARTS IN Amsterdam. Lassus Tandartsen is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk met 3 vestigingen in Amsterdam. Wij zijn gevestigd in het centrum van Amsterdam en in Amsterdam-Zuid.
Mondhygiënist Oud-Zuid Uw stralende lach, Een lach voor het leven!
in een praktijk van een tandarts of tandarts-parodontoloog. in een eigen praktijk vrije vestiging. in een praktijk van een kaakchirurg of orthodontist. in een ziekenhuis of psychiatrische instelling. in een instelling voor verstandelijk en/of motorisch gehandicapte mensen. bij een universiteit of militair geneeskundige dienst. bij een Gemeentelijke Gezondheids Dienst. in een verpleeghuis. bij een opleiding mondhygiëne aan een Hogeschool. in de commercie. Worden de kosten vergoed? Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de zorg door de mondhygiënist, maar stellen soms bepaalde voorwaarden. Het is verstandig eerst hiernaar te informeren. Bespreek ook voorafgaande aan de behandeling met de mondhygiënist de kosten die aan de behandeling verbonden zijn. Dit voorkomt problemen achteraf. Behandeling Naam 1. Behandeling Naam 2. Behandeling Naam 3. Online Afspraak Plan uw bezoek nu. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 670 03 66. Maandag Vrijdag 1000: 1500.: Back to top of the page. Balthasar Floriszstraat 45. 1071 VB Amsterdam.
GrafimediaWereld: Nieuws.
De creatieve sector is zich niet altijd bewust van de mogelijkheden die sign en print te bieden hebben. Sign Print Expo 2019 pakt groots uit om dit onder de aandacht te brengen bij de creatieve sector; grafische vormgevers, art directors.,

Bekijk alle vacatures. Lees de AlexVanGroningen.nl Nieuwsbrief Lees de FM.nl Nieuwsbrief Lees de Controlling.nl Nieuwsbrief Lees de CHRO.nl Nieuwsbrief Get the CHRO.co.za Newsletter Lees de CFO.nl Nieuwsbrief Lees de AccountantWeek.nl Nieuwsbrief Ontvang de wekelijkse Finance.nl Banennieuwsbrief Get the FREE Jobs Special Sluit u aan bij 10.000 MA professionals Join 5000, MA professionals.
Ortho Amsterdam Zuid ARHK.
Aan het Minervaplein in Amsterdam is de nieuwe praktijk van Ortho Amsterdam Zuid gerealiseerd. De praktijk beschikt over acht behandelstoelen en is gerealiseerd in een bestaand pand dat een herbestemming heeft gekregen. Het pand is op de begane grond tot op het casco gestript waardoor een hoogwaardige afbouw mogelijk werd.
Een kindertandarts in Amsterdam Zuid gezocht? Amsterdam.
De praktijk is opgericht door de sympathieke en rustige tandarts Roderik Fletterman. Hij werkt samen met Cheryl Tjon, een kindertandarts in Amsterdam Zuid. Om u en uw kind een op en top behandeling te kunnen garanderen dragen wij veel zorg over de kwaliteit daarvan.

Contacteer ons