Op zoek naar de tandarts nijmegen?

de tandarts nijmegen
 
HBO-opleiding Mondzorgkunde voltijd Nijmegen HAN.nl.
In het gebouw van Tandheelkunde in Nijmegen en in de Academische Kliniek voor Mondzorg Arnhem AKMA op de HAN Campus in Arnhem, leren en werken studenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde samen om de patint de best mogelijke zorg te bieden. In de klinieken in Arnhem en Nijmegen kunnen studenten en docenten Mondzorgkunde en Tandheelkunde elkaar ontmoeten en van elkaar leren in de zorg voor echte patinten, bijvoorbeeld door samen te komen tot een behandelplan.
Vink Tandtechniek Nijmegen: uw tandheelkundig specialist.
In plaats van dat u afhankelijk bent van verschillende partijen zoals: een tandarts en een apart tandtechnisch laboratorium, heeft u bij Mondzorgcentrum Takenhofplein Nijmegen alles onder één dak! U wordt de hele dag geholpen door dezelfde behandelaar, nadat u met hem de beste behandeling uitvoerig hebt besproken, in één dag op locatie in ons eigen tandtechnisch laboratorium voor u laat produceren.
De tandartsen van tandartsenteam De Besterd.
Van Beek is in 2015 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en versterkt onze gelederen vanaf februari 2017. Hij houdt zich naast de algemene tandheelkunde bezig met het aandachtsgebied parodontologie, en wordt daarbij begeleid door onze parodontoloog tandarts S.
Ammersingh Tandarts Nijmegen Tandartsenpraktijk in Nijmegen Centrum.
Ook behandelen wij angstige patiënten die lang niet bij een tandarts zijn geweest. Velen van hen komen er achter dat tandheelkunde eigenlijk helemaal niet vervelend hoeft te zijn maar juist iets moois kan opleveren: een gezond gebit met een stralende lach! Samen zorgen voor een gezond gebit. Samen zorgen voor een gezond gebit is ons motto. Wij hebben preventie, het voorkomen van tandheelkundige problemen, hoog in het vaandel staan en wij trekken veel tijd uit voor onze patiënten. Daarom verwachten wij van u een goede motivatie om uw gebit te onderhouden. Onze medewerkers streven ernaar u vakkundig en eerlijk te informeren. Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar een collega tandartsspecialist zoals een kaakchirurg of orthodontist voor meer specialistische hulp. Afspraken kunt u telefonisch maken en indien nodig uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch afzeggen. Bij spoedgevallen of pijnklachten kunt u tijdens openingstijden dezelfde dag terecht. Nieuwe patiënten zijn bij ons welkom. U kunt zich via het inschrijfformulier direct online aanmelden als patiënt. Inschrijven nieuwe patiënten. 6524 MK Nijmegen.
Samenwerkende Tandartsen Nijmegen De Tandarts Nijmegen.
Mijn zoon van 2 jaar vindt het een feestje bij de tandarts. 19 januari 2016 Goedgekeurd door de redactie. Hele vriendelijk tandarts, heb ik bijna 21 jaar ik ben nogmaals verhuisd, woon ik buiten Nijmegen komen wij toch naar tandarts Nijmegen.
Dit zijn volgens jullie de 9 beste tandartsen van Nijmegen.
Wij vroegen jullie vorige week naar de beste tandarts van Nijmegen en jullie reageerden massaal. Uit alle mailtjes en Facebookberichtjes hebben wij de 9 populairste tandartsen in willekeurige volgorde voor je op een rijtje gezet. /a Pagina 1 / 9.
Bochem Nijmegen.
Telefoon: 024 323 44 22. Voor spoedgevallen buiten openings-tijden kunt u zich wenden tot: Tandartsenpost Nijmegen, op het Spoedplein van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis: Telefoon: 0900-8276 456. Hoe ontstaan gaatjes? Vanaf wanneer moet ik de tanden van mijn kind gaan poetsen?
Tandarts Nijmegen EviDent Mondzorg.
Bent u op zoek naar een betrouwbare tandarts in Nijmegen waar de patiënt centraal staat en waar communicatie, transparantie en persoonlijke aandacht de belangrijkste pijlers zijn? Meld u aan als nieuwe patiënt en maak kennis tijdens een eerste consult. Aanmelden nieuwe patiënten.
Tandarts Nijmegen Bekwame tandarts goede pijnbestrijding.
Een bezoek aan de tandarts is over het algemeen geen activiteit waar u om staat te springen, maar we maken het zo goed mogelijk naar de zin. Bij ons krijgt u in grote mate persoonlijke aandacht zodat u precies weet wat u van onze tandarts in Nijmegen kunt verwachten.
Home Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen.
NWVT Workshop Mondfotografie. Deze workshop wordt georganiseerd voor studentleden TFV Nijmegen en tevens lid NWVT. Nederlands Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen. Opgericht in 1904 als NVT. De NWVT is de wetenschappelijke vereniging van en voor ALLE tandartsen met specifieke aandacht voor de tandarts algemeen practicus. De NWVT vormt de brug tussen de wetenschap en de praktijk.
Tandarts Vacatures in Nijmegen Vacatures.nl.
Tandarts Nijmegen de Tandarts 28 uur. Samenwerkende Tandartsen Nijmegen. Voor onze praktijk Nijmegen de Tandarts zijn wij op zoek naar een gedreven tandarts die ons professioneel, tandheelkundig team wil komen versterken. 3 dagen geleden. afstuderend Tandarts voor 2 tot 3 dagen in overleg.

Contacteer ons