Op zoek naar Spoed Tandarts Amsterdam?

Spoed Tandarts Amsterdam
 
Spoed Tandarts Amsterdam 020 555 8282 Dental365 Spoedtandarts.
Als de uitleg over de behandeling in uw eigen taal kan merken wij toch dat patiënten een prettiger gevoel krijgen over de behandeling. Spoed tandarts nodig in of rondom Amsterdam? Waarvoor kunt u ons bellen? Als spoed tandarts in Amsterdam vangen wij veel tandarts spoedgevallen op.
Spoed tandarts Amsterdam Bel ons: 020-6121243 Tandarts Jordaan.
Geen patiënt bij Tandarts Jordaan? Het is niet noodzakelijk om ingeschreven te staan bij Tandarts Jordaan wanneer u een spoed tandarts Amsterdam nodig heeft. Wél is het nodig de volgende informatie mee te nemen naar de tandartspraktijk waarbij u de spoedbehandeling laat plaatsvinden.:
Tandarts in Amstelveen Randwijck, bij Amstelveen Zuidas Arnout Hobbelink.
Vlakbij Amsterdam Buitenveldert, Amstelveen Elsrijk, Amsterdam Oud-Zuid, RAI Amsterdam en de Zuidas. Goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Kijk bij contact voor meer informatie. Behandelingen waarvoor u bij ons terecht kunt. Controle, gebitsreiniging en mondhygiëne. Door regelmatige controle kan de tandarts eventuele tandproblemen vroegtijdig signaleren, en voorkomt u onnodige extra tandartskosten.
Spoed tandarts Amsterdam Tandarts.nl.
Tandarts.nl Toggle navigation. Afstand 5 km. Spoed tandarts Amsterdam. Wilt u met spoed naar de tandarts in de regio van Amsterdam? Hier treft u per plaats een telefoonnummer aan dat u kunt gebruiken voor de spoed tandarts. Ouderkerk aan de Amstel.
Mondzorg Centrum IJburg: Dé angsttandarts in Amsterdam.
Met spoed naar de tandarts. Bel mij terug. Dankzij" deze tandarts ben ik niet meer bang voor de tandarts." Elseline was bang voor de tandarts, maar door Mij Mondzorg Centrum is dat verleden tijd. Mondzorg Centrum IJburg: Dé angsttandarts in Amsterdam.
Spoed tandarts Amsterdam: bel 020 471 3137 Lassus Tandartsen.
Spoed tandarts in Amsterdam. Heeft u een spoed tandarts in Amsterdam nodig? In dat geval kunt u altijd bij Lassus Tandartsen terecht binnen onze ruime openingstijden doordeweeks, s avonds en in het weekend. Onze specialisten staan voor u klaar om tandheelkundige hulp te bieden in geval van acute pijn en spoed.
Spoed Tandarts Amsterdam Snel een spoed tandarts nodig?
Spoed tandarts Amsterdam. Woont u in Amsterdam en heeft u snel een tandarts nodig, maar is uw eigen tandarts niet aanwezig doordat het avond, nacht, een weekend of een feestdag is? Bel dan een spoedtandarts in Amsterdam voor een snelle behandeling.
Tandartsspoedpraktijk in St. Antonius Ziekenhuis St. Antonius Ziekenhuis.
Snelle kwalitatief hoogwaardige zorg. Tandarts Reinder Oudega is een van de initiatiefnemers van de Tandartsspoedpraktijk, samen met econoom Christopher Wijsenbek. In de afgelopen vier jaar deden zij al ervaring op met deze werkwijze in het OLVG in Amsterdam. Het enthousiasme is groot, aldus Oudega.
Spoed Tandartspraktijk Rozengracht, Amsterdam.
Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken. In de brochures en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.
Met spoed een tandarts of orthodontist nodig?
Het Tandarts Bemiddelingsbureau TBB is gespecialiseerd in het organiseren van de spoeddienst en telefonische bereikbaarheid voor tandartsen, orthodontisten en andere mondzorgspecialisten tijdens en buiten praktijkuren. Damrak 365, 1012 ZJ Amsterdam. Postbus 16478, 1001 RN Amsterdam. 020 303 4500. 2019 Tandarts Bemiddelingsbureau.
Spoed tandarts Amsterdam Zuidoost.
Neem alleen contact op met de spoed tandarts als uw situatie echt niet kan wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Voorbeelden van spoedeisende situaties zijn.: Uitgeslagen of loszittende tanden door een ongeval of slag. Een afgebroken tand en/of kies. Opgezette wang met ernstige, acute kiespijn. Nabloedingen na het trekken van kiezen of tanden. Bij twijfel kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen dan in overleg met u bepalen of er inderdaad direct behandeld moet worden. Dental Health Care Harriët Freezerstraat 116. 1103 JP Amsterdam.

Contacteer ons