Zoeken naar tandarts Tandartspraktijk Hobbemaplein

tandarts Tandartspraktijk Hobbemaplein
 
Uw Tandarts in Zaandam Rotterdam Yavuz Tandheelkundig Centrum.
Naast in de algemene praktijk werkzaam te zijn behandelt zij voornamelijk cosmetische en esthetische casussen. In de laatste jaren heeft ze vele postdoctorale opleidingen gevolgd om zich in de esthetische en cosmetische tandheelkunde te specialiseren. Het team van Yavuz Tandheelkundig Centrum bestaat uit: tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten en tandartsassistentes.
Tandartspraktijk Hobbemaplein VergelijkMondzorg. Tandartspraktijk Hobbemaplein VergelijkMondzorg.
Verzamelde praktijk en medewerkers beoordelingen. Wij hebben voor u het internet uitgepluist, u vindt hier de verzamelde reviews van praktijk: Tandartspraktijk Hobbemaplein. Zoekt u meer informatie of persoonsbeoordelingen van bijvoorbeeld uw behandelende tandarts kijk dan bij het kopje medewerkers onder overzicht praktijk.
Tandenverzorging Waar moet je op letten? Hoe voorkom je gaatjes?
We vroegen het Murteza Goleli, mondzorgkundige, met een eigen tandartspraktijk in Den Haag Tandartsenpraktijk Hobbemaplein. Klopt het dat eerst de kiezen moeten doorkomen voordat er gewisseld gaat worden? Nadat de wortel van de melktanden en kiezen zijn geresorbeerd gaan zij langzamerhand wiebelen. De eerste permanente kiezen komen rond ongeveer op de 6 jarige leeftijd. Het kan zijn dat men eerder de melktanden ziet wiebelen en dat de melktanden verloren gaan. Er wordt wel eens gezegd dat het beter zou zijn wanneer tanden pas laat doorkomen, dat ze dan sterker zijn? De hoektand komt pas ongeveer op 9 jarige leeftijd. Dit is een heel belangrijke tand voor de mens. heel sterk vanwege zijn ligging en vorm. De tweede volwassen kiezen komen rond 12 jarige leeftijd. Maar het zijn niet per definitie sterkere tanden en kiezen! Vanaf welke leeftijd is het raadzaam dat kinderen naar de tandarts gaan?
Tandarts Moradi in s-Gravenhage Tandartsregister.nl.
Kleine kaakchirurgische ingrepen. Klacht over tandarts. Terug naar zoekresultaten. Hobbemastraat 338-340, 2526 JX, s-Gravenhage. Deze tandartspraktijk neemt nog nieuwe patiënten aan. Volg KRT op.: Kwaliteitsregister Tandartsen Orteliuslaan 750 3528 BB Utrecht Telefoon: 030 607 63 60 E-mail: bureau@krt.nu Privacy statement.
tandarts hobbemaplein den haag tandarts hobbemastraat den haag hobbemaplein tandarts.
Tandartspraktijk Hobbemaplein is één van de tandartsen in Den Haag. Op deze pagina vind u adres, contact en bedrijfsgegevens van Tandartspraktijk Hobbemaplein Het bedrijf is gevestigd op het adres Hobbemastraat 338 /340 met de postcode 2526JX. Tandartspraktijk Hobbemaplein Tandarts in s-Gravenhage.
Tandartspraktijk Hobbemaplein Tandarts in Den Haag.
Tandartspraktijk Hobbemaplein is een tandarts in Den Haag en is opgericht op 4 mei 2009. Dit bedrijf is gevestigd op het adres Hobbemastraat 338 /340 met de postcode 2526JX in de plaats Den Haag te Zuid-Holland. Tandartspraktijk Hobbemaplein heeft de rechtsvorm vennootschap onder firma en er zijn 2 personen in dienst.
Tandartspraktijk Hobbemaplein Den Haag.
Klik hier voor meer bedrijven actief in de branche Praktijken van tandartsen in deze regio. Tandartspraktijk Hobbemaplein is gevestigd aan de Hobbemastraat 338 /340 in Den Haag. Tandartspraktijk Hobbemaplein heeft één bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestiging op een locatie anders dan de hoofdvestiging.:
Openingstijden van Tandartspraktijk Hobbemaplein in Den Haag.
237 Tandartspraktijk Hobbemaplein vestigingen gevonden in Den Haag. U zocht: Tandartspraktijk Hobbemaplein in Den Haag. Hulp nodig met het vinden van Tandartspraktijk Hobbemaplein in Den Haag? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Assistenten Register Preventieassistenten.
Tandartspraktijk: Tandarts Suijs en Tandartsenpraktijk Burgers. van Hoytema Stichting. Datum van inschrijving: 01-01-2014. Datum certificaat: 14-11-2016. Tandartspraktijk: Tandartspraktijk Holthuizen. Cursusaanbieder: Edin BV. Datum van inschrijving: 01-02-2017. van Engelenhoven Rustenburg. Datum certificaat: 10-06-2010. Tandartspraktijk: Tandartspraktijk G Dent. Cursusaanbieder: ACTA Dental Education.
Tandartspraktijk Hobbemaplein s-Gravenhage Oozo.nl.
Hobbemastraat 338/340, 2526JX s-Gravenhage. De onderneming Tandartspraktijk Hobbemaplein is gevestigd op Hobbemastraat 338/340 te s-Gravenhage en is actief in de branche Tandartspraktijken. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 27342688 en is gelegen in Schildersbuurt-West in de gemeente s-Gravenhage. Bij Tandartspraktijk Hobbemaplein zijn tussen de 2 en 5 personen werkzaam.
Madans Dental Laboratory Den Haag, Nederland Tandartsen.
Gezondheids-en medische diensten in Den Haag. Tandartsen in Den Haag. Gezondheids-en medische diensten dichtbij. Egmond P Th. Bharos Tandarts W K. Colofon Het gebruik van deze site is onderworpen aan uitdrukkelijke Gebruiksvoorwaarden. Door verder te gaan, verklaart u akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Contacteer ons