Zoeken naar avond tandarts

avond tandarts
 
Spoed Tandarts Den Haag 070 204 0010 Dental365 Spoedtandarts.
Het helpen van patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben is onze missie. Ook voor patiënten die alleen in de avond of weekenden terecht kunnen staan wij klaar. U hoeft niet ingeschreven te staan bij een tandarts. Spoed tandarts nodig in of rondom Den Haag?
Mondzorg Arteveldehogeschool Gent.
Geboeid door gezondheidspromotie en ziektepreventie? Wil je aan de slag in een tandartspraktijk, ziekenhuis of zorginstelling? En vind je actief meewerken aan de bevordering van mond en tandhygiëne een leuke uitdaging? Dan is deze professionele bachelor beslist iets voor jou! Download de brochure 2019-2020. Of bestel jouw exemplaar per post. Wat is mondzorg? Word ik tandarts?
Dentology Tandarts Antwerpen Vlaamsekaai 24-25 Spoed en Afspraak.
Een bezoek aan de tandarts Antwerpen, Dentology wordt een nieuwe beleving. Onze moderne tandartspraktijk is gevestigd op t Zuid centrum in Antwerpen, gelegen aan de Vlaamsekaai, dus genoeg gratis parkeerplaatsen pal voor de deur. We hebben meerdere behandelkamers, voorzien van de nieuwste apparatuur.
Spoedhulp Tandheelkundig Centrum t Gooi.
Avond of weekenddienst. Heeft u tijdens de avonduren of weekenden spoedeisende hulp nodig, bijvoorbeeld na een ongeval of een nabloeding? Bel dan met de Centrale Doktersdienst 0900-1515. Daar vertellen ze u welke tandarts dienst heeft. De dienstdoende tandarts beperkt zich tot het bieden van eerste hulp.
Avond en nachtdienst tandartsen Centrale Doktersdienst.
Avond en nachtdienst tandartsen. Ook tandartspraktijken moeten s avonds en in de nacht bereikbaar zijn voor spoedgevallen. De Centrale Doktersdienst kan tandartspraktijken helpen bij de telefonische opvang. Er zijn verschillende protocollen mogelijk. In dit geval hebben de aangesloten tandartsen bij toerbeurt avonddienst. Eén tandarts vangt s avonds en s nachts alle spoedgevallen van alle aangesloten tandartsen op.
Spoed tandarts Zeist Zeist.
Als uw klachten al langer bestaan of niet spoedeisend zijn zoals kiespijn of een afgebroken vulling kunt u beter wachten tot uw eigen tandartspraktijk weer open is. Tarieven spoedbehandeling tandarts. De kosten van een spoedbehandelingzijn afhankelijk van het soort ingreep dat u ondergaat. Houd u rekening met de toeslagen die in rekening worden gebracht bij tandartsbehandelingen in de avond en in het weekend.
Spoed tandarts Gorinchem: Direct hulp bij spoedgevallen.
U kunt ook online een afspraak maken met de tandarts. Heeft u last van angst voor de tandarts? Bij ons bent u in goede handen, Idente Mondzorg Gorinchem heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van angstige patiënten. Kijk voor meer informatie op de pagina angst tandarts.
Spoed tandarts.
De spoedgevallengroep organiseert de beschikbaarheid van tandartsen en hun waarnemers buiten de normale praktijkuren. De behandeling door een plaatsvervangend tandarts beperkt zich tot het strikt noodzakelijke. Voor eventuele vervolgbehandelingen en voorzieningen wordt u naar uw eigen tandarts verwezen. Tips bij ongevallen.
Tandartspraktijk De Hoektand Spoedgevallen Tandarts Valkenswaard. Spoedgevallen Tandarts Valkenswaard.
Dit nummer is te bereiken van maandag t/m donderdag na 1700: uur, op vrijdag na 1200: uur en in het weekend. Wanneer u belt, krijgt u informatie over de dienstdoende tandarts waar u naartoe kunt; dit kan dus bij een andere praktijk zijn.
Spoed tandarts Hoofddorp Tandartsenpraktijk Floriande.
Hoe zit het als ik niet ingeschreven ben? Ook als u niet staat ingeschreven bij onze tandarts in Hoofddorp, is het mogelijk om ons bij spoed in te schakelen. Pijn aan tand of gebit is altijd zeer vervelend, en niemand zou hier dagen mee moeten wachten.
Wat mag je verwachten van de dienstdoende tandarts Tandarts.nl.
door Panfluit wo, 10/19/2005 1720.: Helaas heb ik al vaak in het weekend of in de avond bij de tandarts gezeten. Ondanks dat ik altijd gesaneerd ben geweest. De ene tandarts geeft aan dat je altijd mag bellen ook s nachts bij heftige pijn.

Contacteer ons