Op zoek naar tandarts amsterdam?

tandarts amsterdam
 
Tandartsenpraktijk Van de Veer in Amsterdam Osdorp geen wachtlijst.
wellness in tandheelkundige zorg. Buiten werktijd naar de tandarts? Iedere werkdag kunt u vanaf 08.00 uur bij ons terecht. Ook zaterdag op afspraak! Onze mondzorg is afgestemd op de wensen en waarden van onze patiënten. Persoonlijke aandacht staat in onze familiepraktijk al meer dan 40 jaar voorop. Composiet facings, porseleinen facings, DSD Digital Smile Design en doorzichtige beugels. Strak ingeplande behandelingen en minimale wachttijden. Doeltreffende en doelmatige zorgverlening met alle specialisaties onder één dak. MONDZORG VAN HOGE KWALITEIT MET PERSOONLIJKE AANDACHT, WANT UW WELBEVINDEN KOMT VOOR ONS ALTIJD OP DE EERSTE PLAATS. SCHRIJF U HIER DIRECT IN. Welkom bij familiepraktijk Van de Veer. Onze beide familiepraktijken kenmerken zich door een decennialange traditie van het bieden van uitstekende tandheelkundige zorg in combinatie met huiselijke gezelligheid. Onze eerste praktijk startte immers als een kleine praktijk aan huis en werd ruim 40 jaar geleden door onze grondlegger Gerard van de Veer gevestigd op nummer 45 aan de Amsterdamse Apollolaan. Veel van onze patiënten uit deze begintijd zien wij nog altijd. Want ook in onze in 2008 geopende praktijk in Amsterdam Osdorp is er die ruimte en aandacht voor persoonlijk contact.
Dom Tandartsen Uw Tandarts in Amsterdam Zuid.
Bent u bang voor de tandarts, zoekt u met spoed een tandarts of wilt u meer weten over de behandelingen die wij verrichten? Bel dan 020-613 10 20. Wij staan u graag te woord. Buiten onze praktijkuren is de spoeddienst van ATW bereikbaar op telefoonnummer 020 686 1109 of 0900 202 0709. Het Slotervaart Ziekenhuis biedt tevens een Mondzorg Poli die spoedeisende tandheelkunde verricht: 088 263 2727. Onze tandartsen zijn opgeleid in Amsterdam.
Tandarts Amsterdam West De tandartspraktijk van Amsterdam.
Voor pijnklachten of spoedgevallen buiten werktijden kunt u contact opnemen met Dental365 Spoedtandarts Amsterdam Amsterdams Grootste tandarts spoedkliniek gevestigd aan de Piet Heinkade 215 HM 1019 Amsterdam. Inloop 7 Dagen per Week 800-2300: Bereikbaar 24/7 085 105 1766. Nu ook behandeling op zaterdag bij Tandarts Amsterdam West. Schrijf u online in bij Tandarts Amsterdam West.
Independer.

zei de tandarts. ER ZIJN ALTIJD 28. OM DE TANDARTS. Bent u op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam Oud-Zuid? Een tandarts waar u zelfs s avonds terecht kunt? Dan bent u bij tandartspraktijk Minerva in Amsterdam aan het juiste adres.
Kliniek Amsterdamse Tandartsen Gebitsverzorging, Tandarts, Mondhygiënist, Mondzorg.
Wanneer u een aanvullende verzekering voor de tandarts hebt hoeft u in veel gevallen de behandeling zelfs niet te betalen! Wilt u wat meer weten hierover neemt u dan contact met ons of met uw zorgverzekeraar. Een team van tandartsen, mondhygiënisten en assistenten leveren gezamenlijk algemene tandheelkunde en mondzorg. Preventie staat natuurlijk voorop. Daarom vinden wij goede voorlichting belangrijk en begeleiden wij u bij een voor u zo optimaal mogelijke mondhygiëne. Onze inloopspreekuur zijn op werkdagen in de ochtend tussen 8.30 en 9.00 en in de middag tussen 13.00 en 13.30. Tijdens deze spreekuren verzorgen wij controles, behandelen voor zover mogelijk pijnklachten. Behandelingen vinden doorgaans plaats op werkdagen tussen 8.30 en 16.30. Bij verhindering van een afspraak dient men dat minimaal 24 uur van tevoren telefonisch door te geven. Onze kliniek bestaat al sinds 1928 en is begonnen als een Vereniging Coöperatieve Tandartsen Amsterdam en was sinds 1930 gevestigd aan de 2e van der Helststraat 36-1, in het midden van de Amsterdamse wijk de Pijp, beslaat twee oorspronkelijke woonpanden op de eerste verdieping met het mooie uitzicht op het Van Der Helstplein.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Plantage Middenlaan.
Behandelingen en specialisaties. Het tandheelkundige team van Tandartspraktijk Plantage Middenlaan in Amsterdam Oost voert algemene tandheelkundige behandelingen uit. Onze ervaren tandartsen hebben diverse specialisaties.: Spoed tandarts Amsterdam. Klikgebitten en protheses. Wilt u een afspraak maken met de tandarts of specialist?
Tandartspraktijk Houtrak Amsterdam.
Barentszplein 6 E 3e etage. 1013 NJ Amsterdam. Ga terug naar de bovenkant van de website. De belangrijkste poetstip van tandartsen om je gebit gezond te houden. 9 nuttige ramadan-weetjes voor de tandarts. Waarom tongschrapen helpt tegen een slechte adem.
tandarts tandartspraktijk Amsterdam dental clinic.
Iedere maand verloten wij een elektrische tandenborstel onder degenen die een recensie over ons geschreven hebben op de website van Patiënten vertellen, Facebook of Google. Nu er steeds meer openbare bibliotheken sluiten en aangezien bijna iedereen regelmatig naar de tandarts gaat, hebben we het initiatief genomen om een bibliotheek in onze tandartspraktijk te beginnen. Hier kunt u gratis boeken lenen of ruilen tegen een boek die u toch al gelezen hebt. Hopelijk wordt het tandartsbezoek zo ietsjes aangenamer. Buiten onze openingstijden, in het weekend en op feestdagen kunt u met pijnklachten terecht bij de tandartsspoedpraktijk in het OLVG in Amsterdam Oost: 0900-8602 of de mondzorgpoli in het Slotervaart ziekenhuis in Amsterdam nieuw-west: 0207234848.
Home Tandartsenpraktijk aan de Hogeweg tandarts Amsterdam.
Hoe eerder uw kind went aan de tandarts, hoe kleiner de kans dat er angst voor de tandarts ontstaat. Onze website is nog in volle ontwikkeling, dus kom regelmatig terug op onze site om de vernieuwingen te zien. Vergeet niet onze site aan uw favorieten toe te voegen! Tot ziens op de praktijk. Het team van Tandartsenpraktijk aan de Hogeweg. Telefoon 020 665 04 89. Tandartsenpraktijk aan de Hogeweg. 1098 CE Amsterdam Telefoon.:
Dental Amsterdam Noord Tandartspraktijk.
Uw tandartsangst slaat toe bij het geluid van een boor of het zien van het tandartshaakje of u heeft een vervelende tandartservaring gehad? Bij de behandeling met lachgas hoeft u niet meer bang te zijn voor de tandarts! Dental Amsterdam Noord.

Contacteer ons