Meer resultaten voor tandarts drachten

tandarts drachten
 
Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan Openingstijden Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan Bouriciuslaan.
Met een team van tandartsen, tandartsassistenten, mondhygiënisten, tandtechnici en tandprothetici bent u van jong tot oud bij ons aan het juiste adres voor de juiste zorg voor uw gebit. De Bouriciuslaan Tandartsenpraktijk werd in januari 2000 opgericht. Zes tandartsen uit Drachten bundelden hun krachten tot een groot behandelcentrum.
Tandarts Drachten Alle tandartspraktijken in Drachten Tandarts.nl.
Tandarts.nl Toggle navigation. Tandarts Drachten Alle tandartspraktijken in Drachten. Sorteren op Aanbevolen. Gauke Boelensstraat 6, Drachten. Afstand: 27, Km. Bouriciuslaan 82, Drachten. Afstand: 19, Km. Boorn 21, Drachten. Afstand: 15, Km. Eikesingel 9, Drachten. Afstand: 21, Km. Tandartspraktijk van Doornik.
Tandarts Adding in Oosterwolde: de praktijk voor Tandheelkunde.
Tandartspraktijk Adding in Oosterwolde beschikt over het ISO 9001-certificaat. Wij voldoen daarmee aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van hygiëne, wet en regelgeving, patiënttevredenheid en tandheelkundige richtlijnen. Nynke Adding is opgeleid tot kwaliteitsmanager. Lees meer over het ISO 9001-Certificaat. Bang voor de tandarts?
Tandkliniek IKE is uw tandarts in Beetsterzwaag Drachten Gorredijk en omstreken Spoed.
U wordt dan verder doorverwezen naar een call center, hier wordt telefonisch beoordeelt of er een eventuele behandeling noodzakelijk is. U kunt dan terecht bij de dienstdoende tandarts van de Kring Drachtster Tandartsen. Houdt u er rekening mee dat u in de avond en weekenddienst contant moet betalen.
Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan VergelijkMondzorg. Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan VergelijkMondzorg.
Opmerking: Foutieve informatie. Meer tandartspraktijken in Drachten. Omschrijving van Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan. Deze praktijk heeft medewerkers in de volgende functies werkzaam: Tandarts. Deze praktijk heeft helaas geen praktijk profiel ingesteld. Overzicht Praktijk Beoordelingen Tarieven. Openingstijden: Tandartsenpraktijk Bouriciuslaan. 0800: 1200: 1300: 1700.:
Kanhai Tandtechniek Drachten Tandarts steeds vaker een vrouw.
De nieuwe tandarts geeft verder de voorkeur aan samenwerken met collegas, zo blijkt uit onderzoek van de NMT. De tendens dat het aantal solistisch werkende tandartsen afneemt, lijkt hiermee door te zetten. In 1997 werkte 76% van de tandartsen op die manier, in 2010 was dat nog maar 61 %. De huidige tandartspraktijk zoekt naar verschillende vormen van samenwerking. Dat kan zijn met een andere tandarts-praktijkeigenaar, maar ook met collegas die als ZZPer werken. Ook wordt er meer samengewerkt met andere professionals. Zo verwijst 90 % van de tandartsen in enige mate door naar mondhygiënisten, en delegeert 47% taken aan assistenten. Kroon en brugwerk. Volg ons ook op. Kanhai Tandtechniek Drachten.
Tandartsenpraktijk Fennepark Drachten.
De reactietermijn voor onze vacature is gesloten, het is niet meer mogelijk om sollicitaties in te sturen. 9201 GT Drachten. Ga terug naar de bovenkant van de website. De belangrijkste poetstip van tandartsen om je gebit gezond te houden. 9 nuttige ramadan-weetjes voor de tandarts.
Tandartspraktijk van Doornik de praktijk waar u centraal staat.
Daarom nemen we ruim de tijd voor u. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u hier. Online Afspraak verzoek. Annuleren van een afspraak. 0512-511211 Zuiderhogeweg 15 9203 ST DRACHTEN. 2012-2018 Tandarts van Doornik.
Orthodontiepraktijk Drachten voor alle beugels.
Welkom bij Orthodontiepraktijk Drachten. Bij Orthodontiepraktijk Drachten zijn 2 orthodontisten werkzaam. Zij zetten met hun team graag uw tanden en kiezen recht. U kunt met of zonder verwijzing van uw tandarts een afspraak maken bij ons voor een eerste consult.
Tandartsenpraktijk R.D. de Vries in Drachten Tandarts Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Onze bezoekers over Tandartsenpraktijk R.D. de Vries in Drachten. Algemene indruk van dit bedrijf.: Beoordeling service van dit bedrijf.: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf.: Gerelateerde bedrijven Tandartsenpraktijk R.D. de Vries Drachten. Comfident Drachten B.V. Franse Kampweg 6. Tandartspraktijk Bleekerhûs B.
Zorgverzekering van CZ: ruime keuze en gratis zorgadvies CZ.
Zo helpt u ook anderen bij hun keuze. Zo werkt het. Zorgverzekeraar CZ intensief betrokken bij nieuw vergoedingsmodel voor kankerbehandeling op maat 13 juni 2019 De gemiddelde patiënt bestaat niet 28 mei 2019 Sneller behandelen in GGZ door ruimte in regelgeving 22 mei 2019.

Contacteer ons