Op zoek naar SPOED TANDARTS?

SPOED TANDARTS
 
Tandartsenpost010 in Erasmus MC.
Wij verzoeken u altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen voordat u naar onze Tandartsenpost toe komt. Voor spoed tandarts buiten Rotterdam kunt u terecht bij ons spoed tandarts in Amsterdam, bij onze spoed tandarts in Den Haag, of bij een spoed tandarts elders in Nederland.
Spoed Tandartsenpraktijk Koning in Koog aan de Zaan tandarts, tandartspraktijk tandarts koning zaanstad zaandam Koog aan de Zaan.
Op werkdagen vanaf 17.00 uur en in het weekend kunt u in geval van zeer dringende tandheelkundige problemen contact opnemen met de alarmcentrale. UITSLUITEND voor een ongeval tussen 1530: en 1645: kunt u contact opnemen met.: Tandartspraktijk Rooswijk, Count Basiestraat 16, 1544 LK Zaandijk.
Tandheelkunde Algemene tandzorg UZ Leuven.
Na het oplossen van het acute probleem wordt de patiënt voor de verdere behandeling terug verwezen naar zijn behandelende tandarts. Indien zich een urgentie voordoet in het weekend of op feestdagen, contacteert de patiënt de regionale wachtdienst bereikbaar tussen 9 en 18 uur: tel.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
Pijn en Spoed. Heeft u geen eigen tandarts? Is uw eigen tandarts momenteel gesloten of kan u niet snel behandeld worden? U kunt met pijn spoed bij ons terecht. Met pijnklachten kan u via ons online agenda een afspraak maken.
Tandarts spoed Utrecht: Tandartspraktijk Binnenweg Maarssen, Utrecht.
Spoed buiten onze openingstijden. Voor spoedeisende hulp buiten onze praktijkuren kunt u contact opnemen met de Tandarts Spoed Praktijk, bereikbaar op 0900 8602. Zij brengen u indien nodig in contact met de dienstdoende spoed tandarts. Ook kunt u gebruik maken van het online zoek en afsprakenplatform www.centraletandartsdienst.nl.
Spoed Tandarts Den Haag 070 204 0010 Dental365 Spoedtandarts.
Toch is de snelheid waarmee we spoed patiënten behandelen ongekend goed. Dental365 Spoed Tandarts Den Haag is geen tandartspraktijk maar een team van gespecialiseerde tandartsen die dag en nacht voor u klaar staat. Het helpen van patiënten die met spoed een tandarts nodig hebben is onze missie.
Tandartspraktijk van Schoonhoven: spoedgevallen.:
Spoedgevallen en pijnklachten. Komt u als patient halfjaarlijks of jaarlijks op controle? Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen! Voor pijnbehandelingen zijn zones vrijgehouden in onze agenda. We houden dus geen rekening met school en/of werkuren. Watervoort 61 2200 Herentals.
Spoeddienst.
Heeft u door een ongeluk of pijnklacht met spoed een tandarts nodig? Bel direct 036-3035290. Deze dienst is bedoeld voor pijnklachten in de avond, nacht en weekenduren waarbij gedacht moet worden aan ongevallen, nabloedingen en acute klachten die spoedeisende hulp van een tandarts verwachten.
Spoedgevallen Bude Tandartspraktijk.
Pijnklachten hebben hierbij voorrang op uitgevallen vullingen. Mensen die hun mondgezondheid echter verwaarlozen zien wij NIET als spoedgevallen! Bij een dringende afspraak kunnen wij geen rekening houden met bijvoorbeeld het tijdstip van de afspraak of welke tandarts de behandeling zal uitvoeren.
Spoedgevallendienst AZ Sint-Lucas.
Home Zorgaanbod Medisch aanbod Spoedgevallendienst. Het kind en de spoedgevallendienst. AZ Sint-Lucas beschikt over een gespecialiseerde spoedgevallendienst met MUG-functie. MUG staat voor Medische Urgentie Groep. Ga indien mogelijk eerst bij uw huisarts langs. Komt u naar de spoedgevallendienst, breng dan mee.:
Spoed tandarts Utrecht Staalwijk Tandarts.
Spoed tandarts Utrecht. Zoekt u met spoed een tandarts in Utrecht? U kunt bij tandartspraktijk Staalwijk terecht! Jaarlijks de tandarts bezoeken is goed voor de gezondheid van uw gebit. Het kan voorkomen dat er zich plotseling problemen met uw gebit voordoen.

Contacteer ons