Resultaten voor SPOED TANDARTS

SPOED TANDARTS
 
Spoed Tandartsenpraktijk Koning in Koog aan de Zaan tandarts, tandartspraktijk tandarts koning zaanstad zaandam Koog aan de Zaan.
Op werkdagen vanaf 17.00 uur en in het weekend kunt u in geval van zeer dringende tandheelkundige problemen contact opnemen met de alarmcentrale. UITSLUITEND voor een ongeval tussen 1530: en 1645: kunt u contact opnemen met.: Tandartspraktijk Rooswijk, Count Basiestraat 16, 1544 LK Zaandijk.
Tandheelkunde Algemene tandzorg UZ Leuven.
Na het oplossen van het acute probleem wordt de patiënt voor de verdere behandeling terug verwezen naar zijn behandelende tandarts. Indien zich een urgentie voordoet in het weekend of op feestdagen, contacteert de patiënt de regionale wachtdienst bereikbaar tussen 9 en 18 uur: tel.
Spoed Tandarts Antwerpen Spoedtandarts Spoeddienst Algemeen Tandarts.
Pijn en Spoed. Heeft u geen eigen tandarts? Is uw eigen tandarts momenteel gesloten of kan u niet snel behandeld worden? U kunt met pijn spoed bij ons terecht. Met pijnklachten kan u via ons online agenda een afspraak maken.
Tandarts spoed Utrecht: Tandartspraktijk Binnenweg Maarssen, Utrecht.
Spoed buiten onze openingstijden. Voor spoedeisende hulp buiten onze praktijkuren kunt u contact opnemen met de Tandarts Spoed Praktijk, bereikbaar op 0900 8602. Zij brengen u indien nodig in contact met de dienstdoende spoed tandarts. Ook kunt u gebruik maken van het online zoek en afsprakenplatform www.centraletandartsdienst.nl.
Spoed Tandarts Den Haag 070 204 0010 Dental365 Spoedtandarts.
Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen. Spoed Tandarts Den Haag De spoed tandartspraktijk die altijd open is. Heeft u een tandarts spoedgeval? Dental365 is DE spoed tandarts in Den Haag. We zijn hierin uniek omdat we echt altijd geopend zijn.
Tandartspraktijk van Schoonhoven: spoedgevallen.:
Spoedgevallen en pijnklachten. Komt u als patient halfjaarlijks of jaarlijks op controle? Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen! Voor pijnbehandelingen zijn zones vrijgehouden in onze agenda. We houden dus geen rekening met school en/of werkuren. Watervoort 61 2200 Herentals.
Spoeddienst.
Heeft u door een ongeluk of pijnklacht met spoed een tandarts nodig? Bel direct 036-3035290. Deze dienst is bedoeld voor pijnklachten in de avond, nacht en weekenduren waarbij gedacht moet worden aan ongevallen, nabloedingen en acute klachten die spoedeisende hulp van een tandarts verwachten.
Spoedgevallen Bude Tandartspraktijk.
Pijnklachten hebben hierbij voorrang op uitgevallen vullingen. Mensen die hun mondgezondheid echter verwaarlozen zien wij NIET als spoedgevallen! Bij een dringende afspraak kunnen wij geen rekening houden met bijvoorbeeld het tijdstip van de afspraak of welke tandarts de behandeling zal uitvoeren.
Spoedgevallendienst AZ Sint-Lucas.
Home Zorgaanbod Medisch aanbod Spoedgevallendienst. Het kind en de spoedgevallendienst. AZ Sint-Lucas beschikt over een gespecialiseerde spoedgevallendienst met MUG-functie. MUG staat voor Medische Urgentie Groep. Ga indien mogelijk eerst bij uw huisarts langs. Komt u naar de spoedgevallendienst, breng dan mee.:
Spoed tandarts Utrecht Staalwijk Tandarts.
Spoed tandarts Utrecht. Zoekt u met spoed een tandarts in Utrecht? U kunt bij tandartspraktijk Staalwijk terecht! Jaarlijks de tandarts bezoeken is goed voor de gezondheid van uw gebit. Het kan voorkomen dat er zich plotseling problemen met uw gebit voordoen.
Spoed Tandarts Rangel.
kaakfractuur, trauma aan gebitselementen en zeer ernstige ontstekingen met zwelling, pijn, roodheid en koorts. Trauma aan frontelementen waarbij sprake kan zijn van een uitgeslagen tanden, loszittende tand of afgebroken tanden dienen zo snel mogelijk door een tandarts te worden gezien en behandeld.

Contacteer ons