Op zoek naar beste tandarts amsterdam?

beste tandarts amsterdam
 
Tandarts Amsterdam Zuid Tandarts Eva Niermeijer.
Met liefde voor het vak. Tijd, aandacht en vakmanschap. Altijd een persoonlijke benadering. Met oog voor specifieke tandheelkundige behoeften. Team van uw tandartspraktijk in Amsterdam Zuid. Tandarts BIG-nummer 89061230202. Maandag 830: 1645.: Woensdag 830: 1700.: Vrijdag 830: 1645.: Tandarts BIG-nummer 29923341102.
Tip goede tandarts in Amsterdam? Tandarts.nl.
zeker een van de beste in de stad. MOD: u kunt de naam doorgeven per pm! Login of registreer om te kunnen reageren. Laatst gezien: 7 jaar 8 maanden geleden. Geregistreerd: 07/19/2011 1418.: Re: Tip goede tandarts in Amsterdam? door Spiegeltje vr, 09/03/2010 1006.:
Independer.
Team van AVT Kliniek. Uw beste tandarts in Utrecht.
Trekken van tand/kies. Kronen en bruggen. Trekken van tand/kies. Opleiding tandarts: ACTA Amsterdam. Opleiding implantologie: Universiteit Gent België." Werkzaam als tandarts in AVT kliniek en Tandartsenpraktijk IJsselland sinds 2009. 2014-2015 werkzaam als docent afdeling Parodontologie in Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
tandartspraktijk J.A.J.M. de Groot. De Aker in Amsterdam tandarts, tandartspraktijk.
1060 NM Amsterdam. Bereikbaar per auto. Bereikbaar per OV. Tarieven voor behandelingen. De tandarts en het team van tandartspraktijk J.A.J.M. De Aker bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Lassus Tandartsen.
Je kunt ook dubbele afspraken maken bij deze praktijk, zodat je in een keer naar de mondhygienist en tandarts kunt. Kortom, fijnste praktijk van Amsterdam! Lassus is een superfijne tandartspraktijk. De medewerkers zijn erg goed in hun werk en heel erg vriendelijk. Ik vond de tandarts doodeng, en het is nog steeds niet mijn hobby, maar iedereen houdt reke. Lassus is een superfijne tandartspraktijk. De medewerkers zijn erg goed in hun werk en heel erg vriendelijk. Ik vond de tandarts doodeng, en het is nog steeds niet mijn hobby, maar iedereen houdt rekening met mijn ietwat gespannen houding als ik in de stoel lig. En ik kan zo leuk kletsen over van alles en nog wat met sommige medewerkers! Wat een top mensen! Alle mensen die er werken zijn ontzettend beleefd, denken met je mee, kijken wat het beste voor je is, geven onzettend goed uitleg en advies, en zorgen voor de beste oplossing.
Tandarts Erdal Kumkumolu.
Dagelijks op afspraak bij onze Nederlandse collegas in Haarlem en in regio Antwerpen Hier heeft u ook de mogelijkheid een digitale panorama röntgen foro OPG van uw gebit te laten maken, op grond waarvan de tandarts kan zien welke behandeling u nodig heeft.
Tandarts Watergraafsmeer: Tandartsen Praktijk Amsterdam Oost.
Dit doen wij door hoogstaande tandheelkundige zorg, goede communicatie en een persoonlijke benadering te bieden. Door continue bij en nascholing kunnen wij als tandarts de beste service bieden aan onze klanten. Tandarts Watergraafsmeer Amsterdam Oost. Tandarts IJburg Amsterdam IJburg. Tandarts Jordaan Amsterdam Centrum.
Tandarts Amsterdam Zuid Tandartsenpraktijk Buitenveldert.
Onze tandartspraktijk heet nieuwe patiënten van harte welkom in haar praktijk. Wanneer u kiest voor onze praktijk bent u verzekerd van een ervaren tandheelkundig team dat werkt volgens een zorgvuldig opgesteld behandelplan. Maak online een afspraak bij tandarts Buitenveldert in Amsterdam Zuid, bel onze tandartspraktijk via 020 642 5130 of vul het contactformulier in.
Kliniek Kliniek voor tandheelkunde Kuipershaven.
In 2013 is de praktijk uitgebreid met een tweede verdieping, waardoor vrijwel alle facetten van de tandheelkunde binnen onze kliniek plaats vinden. Onze tandartsen zijn enthousiast en u kunt terecht voor de meest uiteenlopende behandelingen: mondhygiëne, implantologie, endodontologie en tandprothetiek.
bol.com Dentek tandartshaakje inclusief mondspiegel en tandvleesmassager.
Gewoon naar de tandarts gaan lijkt mij de beste optie. Geen gedoe met plastic rare dingen in je mond. En de enige metalen kanten hebben geen meerwaarde, omdat het niet voelt alsof ik er écht iets meer mee kan, dan een tandarts zou kunnen.

Contacteer ons