Resultaten voor nood tandarts den haag

nood tandarts den haag
 
Spoed tandarts Den Haag: direct hulp bij spoedgevallen.
Neem bij spoedgevallen altijd eerst telefonisch contact op met de spoed tandarts om uw klachten te bespreken en een afspraak in te plannen. Heeft u spoedklachten buiten onze openingstijden? Neem dan contact op met de tandarts van spoeddienst Dental 365 in Den Haag.
Spoed Tandarts Den Haag BEL DIRECT: 085-0270127.
Wij geven niet alleen om uw tanden, maar ook om U, als mens. Neem vandaag nog contact op met onze tandartspraktijk in Den Haag. Spoed tandarts Den Haag. De specialisten van de spoed tandarts in Den Haag zijn van mening dat iedereen een stralende lach verdient.
Tandartspraktijk Bergschenhoek Allround-Tandarts voor Jong Oud.
U kunt uiteraard niet alleen bij Tandartspraktijk Bergschenhoek terecht wanneer u een spoed tandarts in Rotterdam nodig heeft. Ook voor zaken die niet acuut zijn kunt u bij ons terecht. Bij Tandartspraktijk Bergschenhoek kunt u terecht voor algemene tandheelkunde, esthetische cosmetische tandheelkunde en bij de mondhygiënist in Berkel en Rodenrijs voor preventieve behandelingen. Onze patiënten krijgen persoonlijke aandacht, vakkundig advies, een professionele en transparante behandeling. Wij treden op als mondhygiënist in Berkel en Rodenrijs, waar wij patiënten voorlichten over mondhygiëne, en wij verzorgen voor patiënten de gebitsreiniging, doen mondonderzoek, polijsten vullingen en brengen sealants aan ter voorkoming van gaatjes. Neem contact op voor meer informatie over onze Tandartspraktijk in Prins Alexander. Via de contactpagina van onze website kunt u telefonisch contact opnemen met onze Tandartspraktijk in Prins Alexander en vragen naar de mogelijkheden. Wij adviseren en de patiënt beslist en informeren u graag wat de mogelijkheden zijn voor een mooi en gezond gebit. Wij werken samen met Belgisch park Den Haag en Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Tandarts Spaarne Hoofddorp: Uw tandarts in Hoofddorp.
Goede tandarts in Hoofddorp uw tandarts in Floriande. De hoge kwaliteit van de tandheelkundige zorg en duidelijke communicatie met ruimte voor het stellen van vragen staat bij Tandartspraktijk Spaarne Hoofddorp centraal. Bij onze praktijk werkt de algemene tandarts, de biologische tandarts, de implantoloog, de paradontoloog, de endodontoloog en de mondhygiëniste.
Contact gezondheidscentrum en tandheelkunde Gezondheidszorg Defensie.nl.
088 950 27 17. 045 526 29 62. 088 950 27 17. Postbus 90701 MPC 58A. 2509 LS Den Haag. 088 950 27 05. 070 316 36 92. 070 316 59 25. 1780 CA Den Helder. 088 950 27 10.
De Tand Protheek Tandarts Den Haag.
Contact opnemen Online inschrijven. Het adres voor reguliere en tandprothetische tandheelkunde in Den Haag. De Tand Protheek is een tandartspraktijk waar u terecht kunt voor alle facetten van tandheelkunde. De tandarts voert alle reguliere behandelingen uit en voor specialistische behandelingen wordt u behandeld door een van onze specialisten.
Acute tandartsen service in avonduren en weekenden in HMC Westeinde HMC.
Tussen 17-23 uur ma t/m vr en 14-23 uur weekenden zijn er altijd een tandarts en tandartsassistente aanwezig. De TSH valt onder de Haagse Tandheelkundige Vereniging van de regio Den Haag. De nieuwe service is een samenwerking tussen de TSH en HMC.
Spoed tandarts Den Haag Tanden Zo: bel 070 427 7044.
Spoed tandarts in Den Haag. De praktijk van Tanden Zo Den Haag is elke werkdag van 900: tot 1300: uur telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. Heeft u met spoed hulp nodig, bijvoorbeeld door een uitgeslagen tand, een acute bloeding of heftige pijn, bel ons dan op telefoonnummer 070 427 7044.
Spoed Tandartspraktijk de Residentie.
Is uw eigen tandarts niet aanwezig of beschikbaar dan kan het zijn dat u bij wijze van uitzondering een afspraak krijgt bij een andere tandarts binnen de praktijk. Buiten praktijkuren kunt u bellen met de Tandartsspoedgevallendienst Den Haag.: 070 311 03 05.
Openingstijden van Tandarts Voor Spoedgevallen in Den Haag.
8u Tot 23u Vrije Inloop. De la Reyweg 495 Den Haag. 628 Tandarts Voor Spoedgevallen vestigingen gevonden in Den Haag. U zocht: Tandarts Voor Spoedgevallen in Den Haag. Hulp nodig met het vinden van Tandarts Voor Spoedgevallen in Den Haag?
Spoedgevallendienst Den Haag Tandarts, Mondhygiëniste, Verwijspraktijken Endodontoloog, Parodontoloog, Orthodontist.
Voor tandheelkundige hulp buiten de reguliere praktijkuren bestaat er in Den Haag een spoedgevallendienst waaraan alle tandartsen in Den Haag en omstreken deelnemen. Deze spoedgevallendienst functioneert s avonds en in het weekend, en op de algemeen erkende feestdagen. De spoedgevallendienst is bedoeld voor hulpverlening bij echte noodgevallen, zoals een ongeval of een nabloeding. Ook bij ernstige kiespijn kunt u een beroep op de spoedgevallendienst doen. De spoedgevallendienst is op werkdagen na 16.00 uur en in het weekend de hele dag telefonisch bereikbaar op nummer 070-3110305. U krijgt dan te horen wie de dienstdoende tandarts is.

Contacteer ons